Wagenpark

Wij beschikken over een Mercedes Sprinter 518 CDI met Bockmann 2-Paardstrailer en Volvo trekker met oplegger ingericht voor 16 paarden tussen de schotten. Ons wagenpark is geheel uitgerust volgens de allerlaatste eisen van het VWA/RDW.

Al ons rijdend materiaal is uitgerust met camera-, temparatuurbewaking en GPRS volgsysteem. Hiermee kunt u vanaf uw eigen computer de locatie van uw paard(en) volgen. Hiervoor ontvangt u van ons een eigen inlogcode.

foto7foto14

Hieronder een artikel met een duidelijk voorbeeld hoe het niet moet;

Tweepaardsvrachtwagen bijna nooit geschikt voor twee paarden

Tweepaardsvrachtwagens hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. De auto’s hebben veel voordelen; je kunt er een hoop spullen in kwijt, je hebt geen zwabberende trailer achter de auto, je mag er 120 km/uur mee rijden, je hebt er geen vrachtwagenrijbewijs voor nodig én er kunnen twee paarden op. Dat laatste is vanwege het maximaal toegestane gewicht van 3500 kg echter bijna nooit legaal. Dat de politie nauwelijks controleert en de boetes voor overbelading wellicht niet zo hoog zijn, is nog tot daar aan toe. Dat een verzekeraar echter dekking kan weigeren bij een ongeval met een overbeladen vrachtwagen, is andere koek.

Lees meer...

Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop